Jdi na obsah Jdi na menu

PR články

PR články Také byste neměli zapomínat na sociální sítě. Dnes už se vyhledávače řídí při zobrazování výsledků i tím, jak se vaší stránce daří například na Facebooku. A nestačí si jen založit účet a doufat, že to bude Googlu stačit. I zde platí že je dobré pokud pravidelně přidáváte příspěvky, nebo komunikujete s komunitou.

PR články Psát PR a SEO články se vyplatí. Proč?

SEO články

Uvažujete, že si objednáte služby copywritera nebo PR agentury? Pokud se v této oblasti příliš nevyznáte, možná Vám není zcela jasné, co takový článek vlastně přináší. Jsou to zejména následující benefity.

PR články PR článek sdělí lidem kdo jste, co děláte, případně co jim nabízíte. Do reklamy se toho skutečně mnoho nevejde a stojí pořádný balík peněz. Proto je PR článek perfektní formou prezentace firmy, kde můžete nenásilně seznámit čtenáře se svou nabídkou. Samozřejmě, PR článek musí být napsán poutavě a kvalitně. Pokud si s tvorbou takového článku nevíte rady, obraťte se na info@press-media.cz.

 

Příspěvky

Ochutnejte guatemalskou kávu, kterou koupíte v Pražírně kávy MONRO

Spousta lidí si ani neuvědomuje, jak zásadní roli hraje Guatemala v kávovém průmyslu, a to jak v historii, tak i v současnosti. Pokud vás šálek kávy po ránu netěší jako dříve, potom je na čase hledat nové možnosti. Zajímavou volbou je právě guatemalská káva, kterou nabízí i Pražírna kávy MONRO. Základní... The post Ochutnejte guatemalskou kávu, kterou koupíte v Pražírně kávy MONRO first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
21. 4. 2024 | | Rubrika: PR články