Jdi na obsah Jdi na menu

backlink

Backlink z PR článků

Podejte si ruku se zákazníky na sociální síti

Na sociální síti můžete komunikovat se svými potenciálními i současnými zákazníky, ale také mohou oni komunikovat mezi sebou. Budou si navzájem vyměňovat zkušenosti a napíší Vám i reference. Dáte jim tak možnost vyjádřit jejich názor, připomínky a zkušenosti.

PR články backlink budování zpětných odkazů

Začněte místní reklamou

Pokud chcete zviditelnit, udělejte si nejdříve dobré jméno ve Vašem okolí. Pokud Vám bude okolí za něco vděčné, jistě Vás "roznese" i do okolí. Zkuste je oslovit zorganizováním charitativní akce, to nikdy nezklame. Zapojte se do různých komunit a pomáhejte jim při každé příležitosti. Tato reklama Vás jakoby připraví na větší, celosvětovou.

 

Příspěvky

Sušené maso z Hradce Králové dobývá Evropu i Ukrajinu

Společnost Fine Gusto Nature, sídlící v Hradci Králové, se stala jedním z největších producentů sušeného masa ve střední Evropě. O tom svědčí i rostoucí počet armád evropských zemí, které odebírají kvalitní jerky z Hradce Králové pro své vojáky. „Dodávky do armád vnímáme jako velký úspěch,“ říká David Novák, jednatel a zakladatel Fine Gusto Nature. „Začínali […] The post Sušené maso z Hradce Králové dobývá Evropu i Ukrajinu first appeared on Zprávy Aktuálně.cz .
 
26. 4. 2024 | | Rubrika: backlink

Jaké výhody přináší flexibilní tarify dodavatelů energií?

Trh s energiemi prošel v posledních letech mnoha změnami. Razantní zvýšení cen plynu a elektřiny zasáhlo většinu domácností. Zálohy na energie několikanásobně vzrostly, a přestože jsou ceny nyní již v normě, koncoví zákazníci přehodnocují stávající smlouvy s dodavateli. Vyplatí se více flexibilní tarify oproti tradičním smlouvám na dobu určitou? Flexibilní tarify do svého portfolia služeb zahrnuje čím dál více […] The post Jaké výhody přináší flexibilní tarify dodavatelů energií? first appeared on Zprávy Aktuálně.cz .
 
24. 4. 2024 | | Rubrika: backlink

Jak poznat a identifikovat štěnice v bytě. Likvidace od profesionálů

Potřebujete odstranit štěnice z domova? S Deratizací Praha získáte profesionální služby likvidace a hubení štěnic a ochranu vašeho domova. The post Jak poznat a identifikovat štěnice v bytě. Likvidace od profesionálů first appeared on Zprávy Aktuálně.cz .
 
11. 4. 2024 | | Rubrika: backlink

Potřebujete zviditelnit vaši firmu? Spolehněte se na ALMA – reklama s.r.o.

Jak mnohé menší firmy, tak i ty velké, které alespoň z doslechu každý zná, používají ke své propagaci nejrůznější reklamní předměty. Mnohdy jde o předměty k běžnému použití den, co den, ale často se jedná i o loga, nápisy, reklamní nebo informační panely, polepy automobilů, netradiční reklamu, která je pro všechny, kdo ji spatří snadno zapamatovatelná… Vždy […] The post Potřebujete zviditelnit vaši firmu? Spolehněte se na ALMA – reklama s.r.o. first appeared on Zprávy Aktuálně.cz .
 
28. 3. 2024 | | Rubrika: backlink

Investovat do zlata se rozhodně vyplatí

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra. Za nízké ceny získáte zlato […] The post Investovat do zlata se rozhodně vyplatí first appeared on Zprávy Aktuálně.cz .
 
27. 3. 2024 | | Rubrika: backlink